SAUNA

 

Aika hulppeat on näkymät kaupungin yllä!

Ylemmäs et enää pääse. Lanunaukion sauna on kaupungin ainoa tilaussauna, josta näkyy hyppääminen Lahden Suurmäestä. Miltäköhän ilotulitus näyttäisi?

LANUNAUKION SAUNA SAUNAHINNAT SAUNAMENU LANUNAUKION SAUNA Aivan Lahden keskustassa sijaitsevat Lanunaukion saunatilat tarjoavat hienot puitteet keskustan parhailla paikoilla! Kattokerroksen sauna- ja kokoustilat sopivat moniin yksityistilaisuuksiin kuten juhliin, saunailtoihin ja pikkujouluihin.  

Tila jakaantuu sisältä takkahuoneeseen, lasitettuun aulatilaan ja saunaan. Tilaan kuuluu myös tilava kattoterassi 6 hengen poreammeella. Terassilla voit vilvoitella ja nauttia kaupunkimaisemasta. Kokous- ja viihdevarustukseen kuuluu muun muassa TV, äänentoistolaitteisto, jääkaappi ja fläppitaulu. Voit tilata buffet -ruoat Sporttiravintola Pelurista Saunamenun mukaisesti.

Tiloihin saa tuoda omat tarjoilut. Lasipullot kielletty!

Varauksia voit tehdä sähköpostilla myynti@sporttiravintola.fi, puhelimitse 0401503380, 044 504 8635 tai suoraan Pelurissa.
  RAVINTOLA PELURIN SAUNATILAT  

SAUNAN KÄYTTÖ
Saunan ajastin / kytkentä kytkin sijaitsee naulakkosyvennyksessä.
Kytkimestä on mahdollista ajastaa kiukaan lämmitys tai kytkeä se heti päälle tietyksi ajaksi. Varmista että saunan ovi on kiinni ja kiukaan päällä tai läheisyydessä ei ole syttyvää materiaalia. Kiuas lämpenee n. 40 minuutissa saunomisvalmiiksi. Sovittaessa sauna voidaan lämmittää valmiiksi haluttuun ajankohtaan, muutoin vuokraajalla on mahdollisuus päästä saunatilaan n. 30 minuuttia ennen varauksen alkamista.

TERASSIN KÄYTTÖ
Huolehdi henkilöiden turvallisuudesta, kiipeily yms. on ehdottomasti
kiellettyä. Tyhjentäkää terassi ennen poistumista kaikista irtonaisista
tarvikkeista, jotka voivat lähteä lentoon tuulen mukana, lukitkaa ovi.

SIIVOUS JA POISTUMINEN SAUNA- / KOKOUSTILOISTA
Tilat tulee siivota ohjeiden mukaan vuokra-ajan päättymiseen mennessä, ellei muusta ole sovittu. Mikäli siivousohjeita ei ole noudatettu, varauksen tekijää voidaan jälkikäteen laskuttaa toteutuneiden kustannusten mukaan. Muista lukita ovet ja sulkea käyttämäsi sähkölaitteet sekä valot poistuessasi. Jätä saunatilan avain
eteistilan pöydälle.

HUOMIO!
Klo 23.00 jälkeen terassilla musiikin soittaminen ja kova metelöinti kielletty. Poliisin saapuessa paikalle saunatilan varaajalle tulee 500€:n lisämaksu.

HUOMIO!
EI LASIPULLOJA SAUNATILOIHIN
.
Lattialle rikkoituneiden lasipullojen siivouksesta veloitamme erikseen 100€.

Vuokra-aika on asiakkaan tekemän varauksen mukainen. Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen tilan omistajan kanssa ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Varaaja ottaa vastuun vuokraamastaan tilasta allekirjoittamalla varauslomakkeen.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

PERUUTUS
Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Mikäli asiakas peruuttaa tilavarauksen, tilan omistajalla tai välittäjällä ei ole velvollisuutta palauttaa vuokrahintaa tai jättää vuokraa laskuttamatta.

VAHINGOT
Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

JÄRJESTYS
Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan se määrä henkilöitä, joka on tilan kuvauksessa mainittu. Tupakointi sisätiloissa on kielletty. Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

REKLAMAATIO
Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti
vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen: myynti@sporttiravintola.fi

Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja. Vuokraamalla tilan hyväksyt kaikki edellä mainitut ehdot.

 

SAUNAHINNAT

SAUNAHINNAT ALKAEN 1.8.2022
MA – TO
  • 12-15 | 200€
  • 16-20 | 300€
  • 21-01 | 300€
PE, LA, SU

(+ pyhäpäivää edeltävä arkipäivä )

  • 12-15 | 200€
  • 16-20 | 400€
  • 21-01 | 400€
LISÄPALVELUT
  • Pyyhevuokra: 5 €/pyyhe (varattava etukäteen)
MUUT EHDOT

Vuokratila tulee jättää ohjeiden mukaisesti siistiin kuntoon. Tarkemmat ohjeet saat avainten luovutuksen yhteydessä ja ne löytyvät myös saunatiloista.

  • Ylimääräisistä siivouskustannuksista veloitamme 100 €/h.
  • Saunatilan peruutus veloituksetta 10vrk ennen. Tämän jälkeen peritään 100eur peruutusmaksu.

SAUNAMENU

SAUNAMENUSTA VOI VALITA YHDEN BUFFETVAIHTOEHDON/SAUNAVARAUS.
SIIPIBUFFET

Siivet (15 siipeä/hlö), maankuuluja Siipiweikkojen medium ja hot kastikkeita, valkosipulimajoneesia, Aura-, BBQ-, ja chilidippiä. Kurkkua ja porkkanatikkuja, coleslaw salaattia ja ranskalaisia. 19.50€/ hlö

HAMPURILAISBUFFET

Sisältää 200 g itsejauhettua pihvihärän filettä, sämpylää, cheddarjuustoviipaleita, rapeaa pekonia, tomaattia, marinoitua punasipulia, salaattia, maustekurkkuja ja jalopenoja. Kastikkeena valkosipuli- ja chilimajoneesia, BBQ-kastiketta ja ketsuppia. Tarjoillaan ranskalaisten kera. 20€/ hlö

OLUT-PEKONIPOSSUA

Ylikypsää porsaan niskaa, olut-pekonikastiketta,kermaistasta valkosipuliperunaa.Kastikkeen voi myös vaihtaa pippurikastikkeeseen. Lisäksi raikasta salaattilajitelmaa, salaatinkastiketta, talon leipää ja levitettä. 19.50€/hlö

PIPPURIHÄRKÄÄ

Ylikypsää häränbriskettiä, kermaista pippurikastiketta ja yrtti-juustoperunaa. Lisäksi raikasta salaattilajitelmaa, salaatinkastiketta, talon leipää ja levitettä. 21.90€/ hlö

PELURIN KIUSAUS

Savuporo/kinkku/broileri/kasviskiusausta, raikasta vihersalaattia, salaatinkastiketta, suolakurkkua, punajuurta, talon leipää ja levitettä.

Valitse yksi kiusausvaihtoehdoista.

17.50€/hlö

KEVYEMPÄÄN MENOON

Rapeaksi paistettua kananrintaa/halloumjuustoa, raikasta vihersaattia, tomaatti-mozzarellasalaattia, caesarsalaattia, kreikkalaista salaattia, salaatinkastiketta, talon leipää ja levitettä. 18€/ hlö

SAUNA-TIMON MAKKARAKIMARA

Grillattua makkaralajitelmaa, maustettuja lohkoperunoita, raikasta vihersalaattia, vinaigrettea, chilimajoneesia, Pelurin sinappia, talon leipää ja levitettä. 16.50€/ hlö

PELURIN KATKARAPUSKAGEN

Runsaalla katkaraputäytteellä kuorrutettu Pelurin kokojyväleipää. Lisäksi raikkaan hedelmäistä vihersalaattia ja vinaigrettea.

15.50€/hlö

PIZZABUFFA 17.50€/hlö

Valitse näistä  kaksi vaihtoehtoa. Pizzat tarjoillaan raikkaan hedelmäisen salaatin ja vinaigretten kera.

LASB:

POHJALLA TALON TOMAATTIKASTIKETTA JA PARMESAANIA, LISÄKSI HALLOUMJUUSTOA, PESTOA JA
RUCOLAA

LABA:

POHJALLA TALON TOMAATTIKASTIKETTA JA PARMESAANIA, LISÄKSI KANAA, AURAJUUSTOA, PAHOLAISENHILLOA JA RUCOLAA

PELSU:

POHJALLA TALON TOMAATTIKASTIKETTA JA PARMESAANIA. LISÄKSI SAVUKASSLERIA, BBQ
KASTIKETTA, MARINOITUA PUNASIPULIA, MAUSTEKURKKUA JA RUCOLAA 

KUHNURIT:

POHJALLA TALON TOMAATTIKASTIKETTA JA PARMESAANIA, LISÄKSI KARAMELISOITUA HÄRKÄÄ,
JALAPENOA JA PÄÄLLÄ TALON VALKOSIPULIMAJONEESIA JA RUCOLAA

LMV:

POHJALLA CREME FRAICEA, PARMESAANIA, SAVUPOROA, MARINOITUA PUNASIPULIA, MIEDOSTI TULISTA
CHILIKASTIKETTA JA RUCOLAA

PIZZAT KUORRUTETAAN KEVYESTI MOZZARELLA-EDAMJUUSTORAASTEELLA.